VANDAAG UW BLOEMENGROET LATEN BEZORGEN

Geachte relatie,

Relatiebeheer en Relatiemanagement krijgen tegenwoordig veel aandacht. Wat er mee bedoeld wordt, is dat bedrijven zich bewuster worden van de menselijke relatie die onder elke zakelijke ligt. Producten en diensten onderscheiden zich immers steeds minder van elkaar. Dat betekent dat de aanbieders zich zelf moeten onderscheiden om hun producten of diensten verkocht te krijgen.

Wanneer u bloemen stuurt naar uw relaties of personeelsleden zal dit zeker worden gewaardeerd, bloemen stralen immers warmte, belangstelling en sympathie uit.

In dit verband hebben bloemen en planten een ongelooflijke attentiewaarde. U kunt zich voorstellen welke meerwaarde zij aan uw product of dienst kunnen meegeven. Maar heeft u al eens gedacht aan een bloemenattentie:

  • Wanneer zijn of haar eerste werkdag is: een smaakvol bloemstuk.
  • Wanneer een grote order afgesloten is? Bedank uw klant met een boeket!
  • Als blijk van waardering een schitterend boeket.
  • Een jubileum van een personeelslid? Een mooi boeket of bloemstuk hoort daarbij.
  • Geboorte, verjaardag of overlijden, wij zorgen voor een passende bloemengroet.
  • Ook voor speciale dagen zoals kerst, pasen, secretaressedag hebben wij leuke suggesties.

Kortom mogelijkheden genoeg voor u als ondernemer.

Bestelling plaatsen

Als lid van de Euroflorist organisatie kunnen wij onze klanten van dienst zijn in heel Nederland en zelfs wereldwijd. In de regio Haarlem e.o. bezorgen wij zelf.

Bestellingen
Leveringen voor dezelfde dag zijn mogelijk wanneer u voor 13.00 's middags uw bestelling opgeeft. Bestellingen voor speciale feestdagen, (zoals bijvoorbeeld Kerst, Valentijn of moederdag) dient u tijdig op te geven. Voor specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bezorging
Bezorgingen op zon- en feestdagen zijn niet mogelijk. Leveringen in ziekenhuizen en restaurants zijn voor risico van de opdrachtgever.

Betaling
De betaling voor particulieren is voorlopig uitsluitend mogelijk door middel van vooruitbetaling via onlinebankieren. Een bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betalingstransactie gelukt is

Administratiekosten en bezorgkosten

De administratiekosten en bezorgkosten per bestelling zijn €6,50